Kotimikro

Kotimikro tarjous lehden saat nyt 5,90 euron hintaan. Tämän lehtitarjouksen lisäksi saat vielä kaupan päälle kätevän latauslaitteen, jolla voit ladata monta puhelinta tai laitetta samaan aikaan. Yleislaturissa on latauspäitä useille eri laitteille ja sen arvo on 53,20 euroa. Maksat siis Kotimikro tarjous lehdestä ja tästä laturista vain 5,90 euroa, kun tilaat Kotimikro lehden.

Jos haluat kaksi Kotimikro lehteä, niin voit valita tilaajalahjan digi-tv-kortin ja matkakuulokkeiden väliltä. Tässä tapauksessa maksat Kotimikro tarjous lehdistä vain 6,90 euroa ja saat kaupan päälle tietokoneeseen kytkettävän digitaalisen tv-virittimen tai matkakuulokkeet kätevällä mustalla kantopussilla. Kotimikro tilaajalahjan arvo on 22,50 euroa, joten säästät 32,10 euroa, kun tilaat Kotimikro lehti tarjouksen.

Kotimikro lehti on hyvä lehti kaikille tietokoneen käyttäjille olivat he sitten aloittelijoita tai kokeneempia tietokoneen käyttäjiä. Lehden monipuoliset artikkelit yrittävät selkeillä kuvilla ja tekstilla opastaa tietokoneen käytössä kaikkia käyttäjiä, vaikka tietokoneet eivät olisi lukijalle aivan tuttuja. Kotimikro lehden vinkit ja oppaat auttavat myös paremmin tietokoneita osaavia uusien neuvojensa avulla. Tämä pohjoismaiden suurin tietokonelehti on ilmestynyt jo vuodesta 1997 asti ja se ilmestyy Suomessa kolmen viikon välein. Jokaisen lehden mukana on hyödyllinen ohjlema-CD, jossa on ohjelmien kokeiluversioita, ilmaisohjelmia ja joskus myös maksullisia ohjelmia vain lehden lukijoiden käyttöön. Pysy mukana digitaalisen maailman kehityksessä ja opiskele mitä uutta tietokoneiden ja sen oheislaitteiden piirissä on luvassa. lähde wikipedia.

Leave a Comment