Koti ja keittiö

Koti ja keittiö -lehti on todella laadukas kodin sisustus- ja ruokalehti. Koti ja keittiö kertoo persoonallisista kodeista sekä tutustuttaa lukijansa niihin upeiden valokuvien ja tarinoiden avulla. Koti ja keittiö on ajankohtainen lehti ja se esittelee aina alan uusimmat uutuudet. Tästä lehdestä saa paljon vinkkejä omaankin kotiinsa. Erityisesti Kodin ja keittiön kattavat hinta-laatu vertailut ovat osoittautuneet todella suosituiksi. Lukijat voivat lähettää lehteen omia sisustuspulmiaan ja Kodin ja keittiön asiantuntijat keksivät sitten niihin luovia ratkaisuja.

Jokaisessa Kodissa ja keittiössä on sisustusvinkkien lisäksi paljon todella herkullisia ruokaohjeita sekä arkeen että juhlaan. Sesongit on huomioitu hyvin ja erityisesti ennen suuria juhlapäiviä nämä ruokaosiot ovat todella suosittuja. Esimerkiksi joulua varten saa Kodista ja Keittiöstä paljon ihania vinkkejä. Lehden viiniosiossa autetaan löytämään juuri oikeanlainen viini aterialle. Koti ja keittiö myös matkailee jokaisessa lehdessä ja kertoo sitten lukijoilleen näistä upeista matkoista.

Koti ja keittiö –lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Koti ja Keittiö tarjous

Nyt kannattaa avata ovi unelmien kotiin ja tilata Koti ja keittiö. Tilaa nyt KOTI JA KEITTIÖ TARJOUS ja saat lehdet todella edullisesti! Lisäksi saat kaupan päälle hienon Koti ja keittiö tilaajalahjan.

Leave a Comment