Aku Ankka

Tilaa Aku Ankka lehti tarjous ja saat kaksi kuukautta Aku Ankka lehtiä kaupan päälle. Kun tilaat lehdet viideksi kuukaudeksi saat kaksi ylimääräistä kuukautta. Näin saat tätä suosittua sarjakuvalehteä seitsemän kuukautta viiden kuukauden hinnalla.

Tilaa Aku Ankka lehtitarjous

Aku Ankka lehti on Suomen suosituin sarjakuvalehti. Se ilmestyy joka viikon keskiviikkona ja on ollut erittäin suosittu niin lasten kuin vanhempienkin keskuudessa. Jokainen varmasti muistaa lukeneensa Aku Ankkaa koululaisena ja jo ennen sitäkin kuvia katsellessa. Aku Ankka lehden suosio on hyvissä tarinoissa joissa kuvitus on mielikuvituksekasta ja teksti erinomaisen hyvää. Lehden tekstiä vaalitaankin erityisen tarkasti ja monet koululaiset oppivat siitä hyvää kirjakieltä samalla kun lukevat hauskoja tarinoita Akun ja veljenpoikien tekemisistä.

Aku Ankka lehdessä on monia taitavia kirjoittajia ja kuvittajia. Tunnetuimpia tämän päivän lehdissä ilmestyvistä tarnoista ovat piirtäneet esimerkiksi Carl Barks ja Don Rosa. Carl Barks on aikanaan kehittänyt Akun tarinoita melkoisesti eteenpäin ja keksinyt esimerkiksi Roope Setä hahmon. Oikeasti Roope Setä on Roope Ankka ja Aku on Roopen sisarenpoika eikä veljenpoika, kuten joskus on luultu. Don Rosan huikeasti ja yksityiskohtaisesti kuvitetut sarjakuvat ovat monen suosikkeja ja niitä ilmestyykin aina Akussa suosikki-sarjakuvina aikaisemmilta vuosilta. Tilaa Aku Ankka alla olevasta linkistä ja saat lehdet hyvään hintaan.

Hanki oma Aku Ankka tilauksesi tästä

{ 2 comments… read them below or add one }

marjo viherkoski March 10, 2010 at 4:02 pm

Aku Ankan tarjous

Tanja Kalli August 17, 2010 at 3:56 pm

haluan tilata akun.

Leave a Comment